Verkoop gebruikte hardware

Als u op zoek bent naar nieuwe of gereviseerde pc’s, servers of werkstations, heeft u waarschijnlijk ook een probleemloze en milieuvriendelijke oplossing nodig voor wat u met uw verouderde apparatuur moet doen.

Het B79-terugkoopprogramma biedt u de kans om uw ongewenste systemen te verkopen tegen inruil of contant geld. In lijn met onze doelstellingen proberen wij uw oude apparatuur zo efficiënt mogelijk te verminderen, hergebruiken en recyclen.

Welk type apparatuur kopen we?

Laptops & Notebooks

Alle laptops, waaronder de HP XW-serie, Z-serie, Dell Precision, Fujitsu Celsius en Apple Mac Pro.

Desktop & Tower PCs

Van Intel Core I3 tot Intel Core i9. HP Compaq Elite of Pro, Dell OptiPlex, IBM ThinkCentre en alles daartussenin.

Als u zaken wilt doen met slechts één aanbieder om uw gehele verhuizing uit te voeren, kijken wij graag naar uw gehele portefeuille. Stuur ons een e-mail naar contact@b79.nl

Logistiek

Wij kunnen de meest geschikte diensten en koeriers voor uw goederen regelen. Als alternatief kunt u rechtstreeks in ons magazijn leveren.

Data Privacy

Om ervoor te zorgen dat uw gegevens veilig worden verwijderd, bieden wij zowel gecertificeerde gegevenswissing- als schijfvernietigingsdiensten aan.

Minimale vereisten

Vanwege de aard van het renovatieproces en de tijd die nodig is om producten op de juiste manier te testen, op te slaan en te adverteren, nemen we alleen aankopen met een waarde van meer dan € 500 in overweging.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account