Wij zijn er om u te helpen!

We zijn blij dat je er bent! Onze topprioriteit is ervoor te zorgen dat uw winkelervaring niets minder dan heerlijk en probleemloos is. Om het je makkelijker te maken, hebben we een uitgebreide lijst samengesteld met veelgestelde vragen over retourneren, verzending en andere zaken. Blader er dus gerust doorheen en krijg alle informatie die u nodig heeft!

Veelgestelde vragen over producten

Onze producten zijn ingedeeld in drie verschillende conditieklassen: A, B en C. Dit is wat ze betekenen:

  • Klasse A: Deze producten verkeren in uitstekende staat en kunnen lichte of geen tekenen van slijtage vertonen. Ze zijn volledig getest en werken perfect.
  • Klasse B: Deze producten zijn in goede staat en kunnen enige tekenen van slijtage of kleine cosmetische schade vertonen. Ze zijn volledig getest en werken perfect.
  • Klasse C: Deze producten zijn in redelijke staat en kunnen aanzienlijke tekenen van slijtage of cosmetische schade vertonen. Ze zijn volledig getest en werken perfect.

Ja, u kunt voor uw bestelling een specifieke staatsgraad aanvragen. Houd er echter rekening mee dat de beschikbaarheid kan variëren, afhankelijk van de huidige voorraad.

We zetten ons in voor milieuverantwoorde praktijken en bieden recyclingdiensten voor elektronische apparaten. Neem contact met ons op voor meer informatie over het recyclen of weggooien van uw elektronica.

Garantie

Wij begrijpen dat producten soms niet aan uw verwachtingen of behoeften voldoen. Daarom bieden wij een bedenktijd van 14 dagen vanaf de dag dat u uw product ontvangt. Tijdens deze periode heeft u het recht om uw bestelling te annuleren en het product om welke reden dan ook te retourneren, en wij zullen uw aankoopprijs volledig terugbetalen.

Als u besluit een product tijdens de bedenktijd te retourneren, zorg er dan voor dat het zich in de originele staat en verpakking bevindt en neem contact met ons op om de retourzending te regelen. Houd er rekening mee dat u verantwoordelijk bent voor de verzendkosten voor het retourneren, tenzij het product defect is.

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop en wij staan achter de kwaliteit van onze producten. Als u vragen heeft over onze bedenktijd of geld-terug-garantie, neem dan gerust contact met ons op.

Wij willen dat u volledig tevreden bent met uw aankoop. Daarom wordt op de meeste van onze producten een garantie van 1 jaar gegeven op fabricagefouten. Voor computeronderdelen en accessoires bieden wij een garantietermijn van 3 maanden. Als u binnen deze garantieperioden problemen ondervindt met een product als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Houd er rekening mee dat onze garantie alleen fabricagefouten dekt en geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik of ongelukken. Ook verbruiksartikelen zoals adapters en laptopbatterijen vallen niet onder onze garantie.

Wij streven ernaar producten van hoge kwaliteit te leveren die aan de verwachtingen van onze klanten voldoen. Als u vragen heeft over onze garantie of een claim wilt indienen, neem dan gerust contact met ons op.

Als u denkt dat uw product een fabricagefout vertoont, neem dan contact met ons op met uw aankoopbewijs en een beschrijving van het probleem. Wij zullen met u samenwerken om de beste handelwijze te bepalen, waaronder reparatie of vervanging van het product.

Op onderdelen en accessoires bieden wij een garantietermijn van 3 maanden. Als u binnen deze periode problemen ondervindt met een onderdeel of accessoire als gevolg van materiaal- of fabricagefouten, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Nee, verbruiksartikelen zoals adapters en laptopbatterijen vallen niet onder onze garantie. Als u echter binnen de eerste 14 dagen na ontvangst van uw product problemen ondervindt met deze artikelen, neem dan contact met ons op en wij zullen samen met u zoeken naar een oplossing.

Verzending

Artikelen die uit voorraad leverbaar zijn, worden de volgende dag geleverd als ze voor 16.00 uur besteld zijn. op werkdagen, van maandag tot en met vrijdag. De pakketten worden na betaling via PostNL bezorgd.

Bij het ophalen bij een PostNL punt dient u zich te legitimeren. Welke verzending u ook kiest, u ontvangt van ons een trackingnummer waarmee u uw pakket online kunt volgen.

De kosten voor bezorging in Nederland bedragen € 6,95 incl BTW. Bij een besteding van 150 euro zijn de verzendkosten gratis.

Voor kleinere en minder waardevolle bestellingen kunnen wij ervoor kiezen om deze per reguliere post te versturen.

De verzendkosten zijn inclusief handling, verpakking en verzendkosten.

Ja, wij bieden internationale verzending naar veel landen. Verzendtijden en -kosten kunnen variëren, afhankelijk van uw locatie en de verzendmethode die u kiest bij het afrekenen.

Volgorde

Ja, u kunt uw bestelling volgen met behulp van het trackingnummer dat u in uw verzendbevestigingsmail vindt. U kunt ook inloggen op uw account op onze website om uw bestelstatus en trackinginformatie te bekijken

Als uw bestelling beschadigd aankomt, neem dan onmiddellijk contact met ons op en wij zullen met u samenwerken om het probleem op te lossen. Afhankelijk van de omstandigheden kunnen we om foto’s van de schade vragen en een vervanging of terugbetaling aanbieden.

Ja, u kunt uw bestelling annuleren zolang deze nog niet is verzonden. Neem zo snel mogelijk contact met ons op om een annulering aan te vragen.

Retour- en restitutiebeleid

Als u niet tevreden bent met uw product, heeft u binnen 14 dagen na ontvangst 3 opties:

  • Ruil uw product gratis om voor een ander product.
  • Laat uw product gratis repareren.
  • Retourneer uw product voor een volledige terugbetaling.

Als uw product na 14 dagen gerepareerd moet worden, repareren wij dit gratis.

Als u een product wilt retourneren, neemt u binnen 14 dagen na ontvangst van uw product contact op met onze klantenservice. Wij geven u instructies over hoe u uw product kunt retourneren en welke informatie wij van u nodig hebben. Houd er rekening mee dat het product in de originele staat moet worden geretourneerd, met alle originele verpakkingen en accessoires. Als het product beschadigd is door verkeerd gebruik of nalatigheid, kunnen we mogelijk geen terugbetaling of omruiling aanbieden.

Ons retourbeleid voor internationale bestellingen is hetzelfde als voor binnenlandse bestellingen. Vanaf de leveringsdatum heeft u 14 dagen de tijd om uw product te retourneren voor terugbetaling, omruiling of reparatie. Neem contact met ons op voor instructies over hoe u een retourzending kunt starten.

Reparatie

Als uw product binnen 14 dagen na aankoop defect is, kunt u ervoor kiezen om uw geld terug te krijgen of om te ruilen voor een ander product. Mocht uw product na 14 dagen defect raken maar nog binnen de garantietermijn vallen, dan repareren wij het kosteloos. Als uw product buiten de garantieperiode moet worden gerepareerd, geven wij u een prijsopgave voor de reparatiekosten, die u kunt accepteren of weigeren.

Ja, wij bieden technische ondersteuning voor onze producten. Neem contact met ons op voor hulp bij technische problemen of vragen.

Betaling

Wij accepteren verschillende betaalmethoden, waaronder creditcards en betaalkaarten, iDeal en bankoverschrijvingen. Bij het afrekenen kunt u de methode kiezen die het beste bij u past.

Contact

U kunt contact opnemen met de klantenservice via telefoon, e-mail of via het contactformulier op onze website. Ons vriendelijke en deskundige ondersteuningsteam staat klaar om u te helpen met eventuele vragen of opmerkingen.

Onze openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur. Oosterse tijd. In het weekend en op feestdagen zijn wij gesloten.

Absoluut! Wij begrijpen dat u soms een product eerst in het echt wilt zien en voelen voordat u een beslissing neemt. Onze toewijding aan het bieden van een veilige en comfortabele winkelervaring vereist echter dat alle persoonlijke bezoeken vooraf op afspraak worden gepland. Dit zorgt ervoor dat wij u onze onverdeelde aandacht kunnen geven en u kunnen helpen het perfecte product te vinden dat aan uw behoeften voldoet.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen en aangeven welke producten u wilt bekijken. Wij spreken graag een tijdstip af dat voor u het beste uitkomt.

Shopping cart
Sign in

No account yet?

Start typing to see products you are looking for.
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account