Over ons

Welcome to B79 Workplace Supplies, the place to go for premium refurbished laptops, desktops, PowerEdge servers, and more...

We zijn een bedrijf dat gelooft in duurzaamheid en we zijn gepassioneerd om een ​​verschil te maken door elektronisch afval te verminderen en de levenscyclus van IT-middelen te verlengen.

Wij weten dat refurbished computers net zo goed als nieuw kunnen zijn. Daarom bieden wij een ruime keuze aan laptops van topkwaliteit voor zowel bedrijven als consumenten. Of u nu een krachtige Dell Precision of een slanke HP Envy nodig heeft, wij staan voor u klaar. We hebben ook hoogwaardige gaminglaptops en -desktops op voorraad, zoals Alienware, Dell, HP Omen en Acer Predator

Naast computers bieden we premium refurbished monitoren van topmerken als Dell, HP, Acer en Lenovo. Of je nu een secundaire monitor nodig hebt voor je werk of een supersnelle gamingmonitor met hoge verversingssnelheid voor je gameplezier, wij hebben wat je nodig hebt.

We staan ​​achter onze producten met een jaar garantie op laptops en pc's en 90 dagen op onderdelen. We bieden ook gratis verzending en een 14 dagen niet-goed-geld-terug-garantie, zodat je met een gerust hart kunt winkelen.

Onze missie is om de levenscyclus van IT-middelen te verlengen en onnodige milieuverspilling te verminderen zonder concessies te doen aan de kwaliteit.

Sluit je aan bij onze missie om het verschil te maken. Winkel vandaag nog bij B79 Workplace Supplies en ervaar het beste op het gebied van refurbished technologie.

Toegankelijkheid:

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 16.00 uur
Telefoonnummer: 06-18807673
E-mailadres: contact@b79.nl

KvK-nummer: 89034139
Btw-identificatienummer: NL004690329B57

Vestigingsadres: Hoptille 202, 1102 PT Amsterdam